Hanzas dienu laikā Rīgā būs satiksmes ierobežojumi .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautisko Hanzas dienu laikā no 7. līdz 10.jūnijam Rīgā noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi, bet Hanzas dienu pasākumu norises vietās ieteikts braukšanas ātrums 30 kilometri stundā.

Starptautisko Hanzas dienu pasākumu laikā iebraukšana Vecrīgā, Bastejkalnā, 11.Novembra krastmalā, AB dambī, laukumā un stāvvietā pie Rīgas Kongresu nama būs iespējama tikai ar 21.starptautisko Hanzas dienu biroja izsniegtām caurlaidēm, BNS informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļa. No 7.jūnija pulksten 7 līdz 10.jūnija pulksten 20 aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu, kā arī slēgs visu veidu transportlīdzekļu satiksmi Vecrīgā - Grēcinieku ielā posmā no Kungu ielas līdz 11.Novembra krastmalai un Kaļķu ielā līdz 11.Novembra krastmalai. Tāpat šajā laikā aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu, kā arī slēgs satiksmi Basteja bulvārī posmā no Kaļķu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai. Līdz 11.jūnija pulksten 6 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot transportlīdzekļus ar 21.starptautisko Hanzas dienu biroja izsniegtām caurlaidēm, kā arī būs slēgta satiksme 11.Novembra krastmalā posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam. Būs arī aizliegta smago transportlīdzekļu satiksme Eksporta ielā virzienā no Hanzas ielas uz 11.Novembra krastmalu. 11.jūnijā no 6 līdz 24 aizliegs stāvēt un apstāties Grēcinieku ielā posmā no 11.Novembra krastmalas līdz Kungu ielai, kā arī slēgs satiksmi Kungu ielā posmā no Grēcinieku ielas līdz Kaļķu ielai un Tirgoņu ielā posmā no Kaļķu ielas līdz firmas "Lido" restorānam "Alus sēta". 7.jūnijā no pulksten 10 līdz 8.jūnija pulksten 5 slēgs transportlīdzekļu satiksmi uz AB dambja, bet no 7.jūnija pulksten 22.30 līdz pulksten 23.40 slēgs visu veidu transportlīdzekļu satiksmi pār Akmens tiltu un Vanšu tiltu. 12. un 13.jūnijā no pulksten 6 līdz 24 aizliegs stāvēt un apstāties Doma laukumā un Herdera laukumā. 14.jūnijā no pulksten 6 līdz 24 aizliegs automašīnu stāvēšanu un apstāšanos Grēcinieku ielā posmā no Kungu ielas līdz 11.Novembra krastmalai un Kungu ielā posmā no Grēcinieku ielas līdz Kaļķu ielai. 15.jūnijā būs aizliegta autotransporta apstāšanās un stāvēšana no pulksten 6 līdz 24 autostāvvietā Kaļķu ielā posmā no 11.Novembra krastmalas līdz Rīgas Tehniskajai universitātei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu