Latvijas Pasta vadības maiņa bijusi arī Godmaņa uzstādījums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Pasta vadības maiņa bijusi viens no premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) uzstādījumiem uzņēmuma izvešanai no krīzes, šodien intervijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunkti" atzina premjers.

Kā uzsvēra Godmanis, viņš par nozari atbildīgajam satiksmes ministram Aināram Šleseram (LPP/LC) izvirzījis vairākus nosacījumus. Viens no tiem bijusi arī uzņēmuma vadības maiņa.

Tāpat premjers gaida, ka Latvijas Pastā tiks veikts funkciju un finanšu audits, kura veikšanai nepieciešams piesaistīt kādu no lielajām auditoru kompānijām. Audits ļautu saprast izmaksu plūsmu uzņēmumā, un tikai uz šāda audita pamata varēšot pieņemt kādus tālākus lēmumus, sacīja Godmanis.

Trešais uzstādījums no Godmaņa puses esot starptautiska menedžmenta piesaiste, lai optimizētu pasta nodaļu tīklu, piešķirot atsevišķas banku funkcijas.

Kā ziņots, 18.februārī par Latvijas Pasta jauno ģenerāldirektoru tika iecelts ilggadējais Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) direktora vietnieks Ivars Krauklis. Līdzšinējais Latvijas Pasta ģenerāldirektors Gints Škodovs 14.februārī paziņoja par atkāpšanos no amata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu