Sinoptiķi šonedēļ Latvijā sola nepastāvīgu un lietainu laiku .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sinoptiķi Latvijā šonedēļ sola nepastāvīgu un lietainu laiku, pirmdien Latvijas radio prognozēja sinoptiķe Rasma Kleinberga.

"Šajā nedēļā laiks būs nepastāvīgs, taču varu iepriecināt - galvenokārt bez salnām. Nedēļas pirmajā pusē līs mazāk," sacīja Kleinberga. Otrdien un trešdien Latvijas lielākajā daļā gan nelīšot. Vairāk līt sākšot trešdien valsts rietumu rajonos. Šajās dienās pūtīšot līdz 10 metriem sekundē stiprs dienvidaustrumu - dienvidu vējš. Naktī gaisa temperatūra būšot robežās no +4 līdz +10 grādiem, bet dienā no +12 līdz +17 grādiem. Latvijas dienvidaustrumu rajonos dienā būšot vēl siltāks - līdz pat +21 grādam. Nedēļas otrajā pusē lietus iespējams Latvijas lielākajā daļā. Sestdien un svētdien pastiprināšoties vējš, kas pūtīšot no rietumiem. Brāzmās vēja ātrums varot sasniegt pat 17 metrus sekundē. Pašā nedēļas nogalē gaidāma arī gaisa temperatūras pazemināšanās - naktīs būšot no +2 līdz +7 grādiem, bet dienā no +8 līdz +13 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu