Liepājā ar gripu saslimuši aptuveni 300 cilvēki .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājā šonedēļ ar gripu saslimuši aptuveni 300 cilvēku, apstiprināja Liepājas Vides veselības centra galvenā ārste Ingrīda Kužniece.

Pagājušajā nedēļā vien reģistrēti 280 gripas slimnieki, bet kopējo slimnieku skaitu apkopos nedēļas beigās. Speciāliste atzina, ka ar gripu lielākoties saslimuši skolas vecuma bērni, taču par epidēmiju vēl esot pāragri runāt. Pērn pret gripu vakcinējušies 2249 iedzīvotāji, šogad - 1357. Kužniece piebilda, ka vakcinēšanās aktivitāte šogad neesot visai liela, taču sezona vēl nav beigusies. Šonedēļ vairākās Liepājas skolās dažās klasēs lielās saslimstības dēļ pārtrauktas mācības. Skola līdz ceturtdienai nav jāapmeklē tām 7., 2., 3., 11. un 12. vidusskolas klasēm, kurās ir visvairāk saslimušu skolēnu. Jau vēstīts, ka karantīna vairākās pilsētas skolās tika izsludināta pagājušonedēļ. Vides veselības centra speciālisti toreiz informēja, ka skolēni masveidā slimojot ar adenovīrusu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu