Mītiņš un gājieni pret narkotikām.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Nacionāli demokrātiskā partija (LNDP) Rīgā svētdienas vakarā organizēja "kārtības maršu" pa Maskavas priekšpilsētas ielām, mēģinot pievērst sabiedrības uzmanību narkotiku problēmai pilsētā.

Ielu gājienā piedalījās apmēram 50 cilvēki. Nesot rokās aizdegtas lāpas un plakātus, viņi izteica protestu pret narkotiku lietošanu. Gājiens noslēdzās ar mītiņu Miera dārzā. Mītiņa dalībnieki skaidroja, ka ar lāpu palīdzību vēlējušies "izgaismot narkotiku problēmu". LNDP valdes loceklis Armands Māliņš norādīja, ka ar šo pasākumu partija vēlas parādīt, ka ir "spēks, kas nevar vienaldzīgi noraudzīties uz šo problēmu". "Šajā Rīgas rajonā narkodīleriem ir ļoti labvēlīga vide. Mēs centīsimies nepieļaut viņu tirgošanos un veidosim savas patruļas šajā rajonā," solīja Māliņš. Mītiņa organizētāji uzsvēra ka viņi neaicina uz vardarbību, bet "narkotirgoņiem jāzina, ka ir spēks, kas gatavs viņiem stāties pretī", teica NDP valdes loceklis Māris Pļavnieks. Ielu gājiens nekavēja transportlīdzekļu satiksmi, tomēr Pašvaldības policija izteica aizrādījumu pasākuma organizatoriem, ka viņi, piesakot pašvaldībā gājienu un mītiņu, neinformēja, ka tikšot izmantotas lāpas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu