Ņujorkiete nesekmīgi lūdz viņu svītrot no 11.septembra upuru saraksta.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Ņujorkas iedzīvotāja jau gadu nesekmīgi mēģina panākt, lai varas iestādes viņu svītrotu no 11.septembra terora aktā Pasaules tirdzniecības centrā (PTC) bojā gājušo vai pazudušo cilvēku saraksta.

Trešdien, kad pagāja gads kopš traģiskajiem notikumiem, upuru piemiņas ceremonijas laikā uz visas valsts teleekrāniem atkal tika demonstrēts 24 gadus vecās Nikolas Lemplijas vārds. Lemplija jau nez kuro reizi reportieriem pastāstīja, ka asiņaino terora aktu dienā viņa atradusies nevis vienā no abiem PTC debesskrāpjiem, bet dažus kvartālus tālāk, un nav cietusi. Viņas māsa Alesija šajā dienā nespēja sazvanīt Nikolu un paziņoja par māsas pazušanu varas iestādēm, kuras nekavējoties iekļāva Nikolu Lempliju minētajā sarakstā. Nākamajā dienā māsas satikās un noskaidroja, ka noticis laimīgs pārpratums, tomēr mēģinājumi panākt viņas vārda svītrošanu no teroristu upuru saraksta nevainagojās panākumiem. Ņujorkas policijas inspektors Džeremija Kvinlens, kurš ir atbildīgs par 11.septembrī bez vēsts pazudušo cilvēku identifikāciju, sacīja žurnālistiem, ka Nikola Lemplija vēl arvien tiek meklēta un viņas lieta nav slēgta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu