Neatliekamās palīdzības sniegšana Buša vizītes laikā nebūs traucēta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes ir sagatavojušās, lai visiem pilsētas iedzīvotājiem, arī īpašajā drošības zonā dzīvojošajiem, ASV prezidenta Džordža Buša vizītes laikā vajadzības gadījumā tiktu nodrošināta neatliekamā palīdzība.

Katastrofu medicīnas centra (KMC) direktors Mārtiņš Šics pastāstīja, ka ir sagatavotas vairākas brigādes, kurām būs tiesības uzturēties slēgtajā Rīgas zonā, tāpēc šeit dzīvojošajiem nebūs problēmu vajadzības gadījumā saņemt palīdzību. Tāpat svinīgo pasākumu laikā vietās, kur pulcēsies vairāki simti cilvēku, to tuvumā uzturēsies KMC brigādes, lai nepieciešamības gadījumā sniegtu palīdzību. KMC direktors norādīja, ka ir labi zināms, kuras ielas ASV prezidenta vizītes laikā tiks slēgtas, tāpēc jau laikus ir izstrādāti kustības maršruti neatliekamās palīdzības automašīnām, lai tās bez kavēšanās ierastos pie pacienta. Tāpēc palīdzības sniegšana pilsētā apgrūtināta nebūs. Arī slimnīcu uzņemšanas nodaļas ir sagatavojušās vizītei, tāpat arī viesnīcās un kuģī "Finnjet" ir izvietoti medicīnas punkti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu