Notiks pikets pie Krievijas vēstniecības .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie Krievijas vēstniecības Rīgā ceturtdien notiks pikets, kura rīkotāji ir neapmierināti ar Krievijas vēstnieka rīcību, kurš kopš pagājušā gada oktobra šos cilvēkus nav pieņēmis un nav viņiem palīdzējis.

Piketu rīko privātpersona Taisija Kovšikova. Krievijas vēstniecībā paskaidroja, ka pikets saistīts ar četru bijušo sociālās nodrošināšanas daļas darbinieku konfliktu ar vadību. Vēstniecība uzskata, ka Kovšikovas izteicieniem nav reāla pamata, jo ar citu konfliktā iesaistīto darbinieci, kas arī vērsās ar lūgumu pie vēstnieka, viņš ticies vēl pagājušā gada oktobrī. Kovšikova vēstniekam tikšanos neesot lūgusi, lai gan vēstnieks tikties bijis gatavs. "Šajā situācijā ir acīmredzams, ka piketa rīkošanai ir kāds cits mērķis," atbildot uz BNS jautājumu, sacīja vēstniecībā. Rīgas pilsētas izpilddirektors Andris Grīnbergs ir atļāvis rīkot šo pasākumu, informēja Rīgas domes informācijas nodaļā. Paredzams, ka pasākumā piedalīsies apmēram 10 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu