ABC: Londonas metro atrastas pulksteņa mehānisma sastāvdaļas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas policija atradusi būtiskākās pulksteņa mehānismu sastāvdaļas, kas ceturtdien pilsētas metro un autobusā izraisīja bumbu sprādzienus, ASV amatpersonas informējušas telekompāniju ABC.

Tas liek uzskatīt, ka teroristi spridzekļus bija ievietojuši somās vai maisiņos, kuri atstāti metro vilcienos. Spridzekļu sastāvdaļas un pulksteņa mehānismi var sniegt būtiskus pierādījumus izmeklētājiem, kuri meklē pavedienus, kas norādītu uz terora aktu organizētāju identitāti. Londonas amatpersonas tagad uzskata, ka visu četru bumbu eksplozijas izraisījuši pulksteņa mehānismi. Iepriekš tika uzskatīts, ka vismaz sprādzienu pasažieru autobusā izraisījis spridzinātājs pašnāvnieks. Tiek arī ziņots, ka policija metro vagonos atradusi arī divas nesprāgušas bumbas, tomēr Skotlendjards šīs ziņas ir noliedzis. Kā jau ziņots, ceturtdienas rītā sastrēgumstundā Londonas metro un kādā autobusā eksplodēja četras bumbas. Pēc oficiālajiem datiem, teroristu uzbrukumos gāja bojā 38, bet ievainojumus guva vēl apmēram 700 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu