Ukrainā Melnās jūras pludmalē zemes nogruvums aprok vismaz 10 cilvēku

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas glābēji otrdien meklē izdzīvojušos pēc zemes nogruvuma Melnās jūras pludmalē, kurš apraka vismaz desmit cilvēku, vēsta aģentūra "Interfax".

Negadījums notika īsi pirms dienas vidus netālu no ostas pilsētas Sevastopoles akmeņainā Krimas pussalas pludmalē. Aptuveni 60 tonnas dubļu un netīrumu nogāzās no kraujas virs pludmales. Starp upuriem ir atpūtnieki un makšķernieki, vēsta mediji. Notikuma vietā izsauktie glābēji atraka piecus cilvēku, no kuriem viens ir kritiskā stāvoklī. Gandrīz 100 glābēju ar 11 zemes darbu mašīnām turpina meklēt vēl piecus cilvēkus, kuri tiek uzskatīti par apraktiem. Notikuma vietā ieradies un glābšanas operācijas vada Ukrainas ārkārtas situāciju ministrs Davids Žvanija. Pēc viņa teiktā, zem zemes vēl varētu būt aprakti vairāk nekā pieci cilvēki. Ukrainā ir īpaši mitra vasara: nokrišņi šajā gada laikā gandrīz divas reizes pārsniedz normu un tas varētu būt izraisījis nogruvumu, sacīja Žvanija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu