Prezidentam nav māju.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Realitātes šova "Sapņu sala" uzvarētāju Prezidentu, turot aizdomās par dzīvokļa zādzību, meklē policija. Šobrīd viņš ir spiests nakšņot uz grīdas savā darbnīcā.

Prezidenta (Andra Strazdiņa) nedienas sākās, kad viņš par Ls 80 mēnesī no kādas sievietes sācis īrēt dzīvokli Purvciemā. Lai arī tualetē ūdens bijis "jānolaiž" ar spaini, bet virtuvē nav bijis elektrības, realitātes šovu izturējušais Prezidents pacietis arī šīs neērtības. Taču kādu dienu, nākot mājās, viņa mērs bijis pilns. "Dzīvokļa durvis bija uzlauztas, nozagta mana mūzikas aparatūra, fotoaparāts un 50 lati. No saimnieces mantām nekas nebija paņemts, pat televizors bija savā vietā! Piezvanīju policijai un saimniecei. Tā kā biju par piecām dienām iekavējis īres maksājumus, saimniece teica, ka es pats to esot izdarījis, lai nemaksātu par dzīvokli. Viņa sarīkoja skandālu un paziņoja, lai nedēļas laikā no dzīvokļa izvācos." Savukārt Prezidents pieprasījis kompensāciju par nozagtajām mantām un sliktajiem sadzīves apstākļiem. Kad Prezidentam sācis draudēt arī saimnieces vīrs, viņš savācis mantas un aizbraucis, īres naudu tā arī nesamaksājot. Vēlāk saimniece vairākas reizes mēģinājusi Prezidentu sazvanīt, taču viņš nav atbildējis. Kādu vakaru ap plkst. 22.00 Prezidenta mobilajā tālrunī iezvanījies īpatnējs numurs. Atbildot uz zvanu, viņš izdzirdējis uzaicinājumu ierasties policijas iecirknī. "Man paskaidroja, ka dzīvokļa saimniece uzrakstījusi iesniegumu par mani - viņas dzīvokļa iespējamo apzadzēju. Turklāt es esot aiznesis arī televizoru! Tā kā policists neatklāja savu vārdu un uzvedās visai dīvaini, uz policiju neaizgāju," stāsta Prezidents. Šobrīd viņš nakšņo savā darbavietā - bērnu pasākumu aģentūrā "Skaties un brīnies", kur Prezidents strādā par radošo producentu. "Plēvīte, sega, spilvens... Šādi gulēt man nav nekas jauns - strādājot celtniecībā, divus gadus esmu gulējis uz reģipša. Arī uz flīzēm. Ilgi jau šeit nebūšu, drīzumā iešu dzīvot pie Balčas uz komunālo dzīvokli," atklāj bijušais salinieks. Prezidenta priekšnieks Andris Legzdiņš piebilst: "Sākumā domāju, ka varu jau atļaut viņam kādu nakti pārlaist. tTču pēc vairākām šādām naktīm kolēģi aicināja viņu palikt pie kāda no mums, bet Andris atteicās. Taču - viņš nav izgulējies, un cilvēkam ir morāli grūti, ja pašam nav savu māju. Ļaujot viņam šeit nakšņot, es savā ziņā atbalstu Andra mocības; tā tas nevar turpināties." PDz rakstīja, ka Prezidentam un Grozmiksam arī agrāk bijusi saķeršanās ar policiju - kādas mājas pārvaldnieks vērsās pie kārtības sargiem par it kā čurāšanu ēkas pagalmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu