Studentus aicina ziedot asinis (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Stradiņa universitāte sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti šā gada 14. februārī Valentīndienas ietvaros Līvu akvaparkā rīkos "Mīlestības svētkus", uz kuriem, nododot savas asinis veselības aprūpes labā, iespējams iegūt brīvbiļeti. Kā zināms, RSU un RTU kopumā mācās aptuveni 20 000 cilvēku.

Laikaposmā no 5. līdz 10. februārim asins nodošanu būs iespējams veikt Valsts asinsdonoru centrā (Sēlpils ielā 6), savukārt 6. februārī šāda iespēja būs arī Āzenes ielā 14, bet 8. februārī - Kaļķu ielā 1. Sīkāku informāciju par asins ziedošanu iespējams uzzināt internetā www.vadc.gov.lv vai pa telefonu 7471491, bet par pasākuma norisi - RSU un RTU studentu pašpārvaldēs.

"Mīlestības svētki" Līvu akvaparkā sāksies pulksten 22.00 vakarā, tomēr jāpiemin, ka ieejas karšu daudzums uz tiem ir ierobežots un priekšroka tiks dota tieši asinsdonoriem. Pēc četras stundas ilgušajām izklaidēm vakara programma turpināsies netālu esošajā klubā "Trio".

Pasākums tiks rīkots jau otro gadu pēc kārtas, un jau pērn asins ziedošanas akcija guva lielu atsaucību, tāpēc jācer, ka tradīcija turpināsies un šogad studenti palīdzības sniegšanai būs vēl atvērtāki. Pasākuma ģenerālsponsors ir "SEB Unibanka".

Oksana Balana

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu