Sinoptiķi šonedēļ prognozē nepastāvīgu laiku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Latvijā gaidāmi nepastāvīgi laika apstākļi, prognozē Latvijas Hidrometeoroloģijas aģentūra. Nedēļas sākums būšot lietains un vēss, ar brāzmainu ziemeļrietumu, ziemeļu vēju. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz pat +3 grādiem pēc Celsija skalas, bet jūlija sākumā tā sāks lēnām paaugstināties. Dienā temperatūra pieturēsies +15, +19 grādu robežās.

Nedēļas otrajā pusē ziemeļrietumu vējš pierims, un līdz ar to Latvijā beigs ieplūst aukstais gaiss. Pārstās arī līt un biežāk spīdēs saule. Gaiss sāks pakāpeniski iesilt, un gaisa temperatūra naktī paaugstināsies līdz +7, +12 grādiem, bet dienā tā sasniegs +24 grādus. Tādu laiku noteiks mazkustīga ciklona dienvidrietumu mala, kura centrs atradīsies virs Somijas. Šodien debesis būs daļēji apmākušās, vietām būs neliels īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Nedēļas sākumā gaisa temperatūra naktī būs +4, +14 grādi, bet dienā +15, +23 grādi. Līdzīgi laika apstākļi saglabāsies līdz pat jūlija sākumam, kad Latvijā atkal atgriezīsies vasarīgi laika apstākļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu