Slimnīcā nogādā pusaudzi reibumā un ar apsaldējumiem (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar pēc plkst.17 Rēzeknes slimnīcā nogādāts pusaudzis stirprā alkohola un, iespējams, arī narkotisko vielu reibumā, pastāstīja Rēzeknes slimnīcas galvenais ārsts Jāzeps Korsaks. 1990.gadā dzimušais puisis vakar atrastas bezsamaņā pie kafejnīcas "Rūķītis". Viņam konstatēti abu kāju apsaldējumi un vispārēja ķermeņa atdzišana.

Nākdams pie samaņas, puisis pastāstījis, ka piecu cilvēku grupā izdzēruši sešus litrus alus, taču noliedzis, ka būtu lietotas arī narkotiskās vielas vai kādi medikamenti. Ārsti, novērtējot pusaudža stāvokli, domā, ka zēni bez alus lietojuši arī citas apreibinošas vielas. Puisis patlaban no reanimācijas pārvests uz narkoloģisko nodaļu, jo bērnu nodaļā nebūtu viņa stāvoklim piemērotu apstākļu, uzskata Korsaks. Pusaudzis esot uzbudināts, eiforisks un viņam nepieciešama nepārtraukta mediķu uzraudzība.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu