Svešinieki pie mājas saspārda vīrieti .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas rītā ap pulksten 7.45 Pašvaldības policijas dežūrdaļā pēc palīdzības vērsās kāda sieviete no Rīgas ielas 38.nama. Viņa lūdza kārtībniekus savaldīt svešus vīriešus, kas centās ielauzties viņas dzīvoklī un sita saimnieces draugu.

Kā stāstīja Pašvaldības policijas preses sekretāre Līga Krieva, ierodoties uz izsaukumu, policijas darbinieki kāpņu telpā pie sievietes nosauktā dzīvokļa durvīm ieraudzīja, ka divi agresīvi noskaņoti vīrieši kājām spārda zemē guļošu cilvēku. Sitēji, pamanot, ka kāpņu telpā kāds ienācis, pārtraukuši vīrieša spārdīšanu un pagriezušies pret policijas darbiniekiem. Lai izvairītos no iespējamā uzbrukuma, kārtībnieki pieņēma lēmumu lietot speciālos cīņas paņēmienus un aizturēt abus vīriešus, lai nogādātu policijas iecirknī Lielajā ielā 3 un pēc tam atskurbtuvē, jo abi bija manāmi iereibuši. Pēc uzbrucēju aizturēšanas izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība zemē guļošajam vīrietim, jo viņam stipri asiņoja galva, uz ķermeņa bija redzamas sitienu pēdas. Turklāt cietušais paša spēkiem nespēja piecelties, un mediķi sasisto nogādāja slimnīcā. Aptaujājot mājas iedzīvotājus, policisti uzzināja, ka ap pulksten 7.30 divi nepazīstami vīrieši atnākuši un sākuši klauvēt pie kāda dzīvokļa durvīm. Dzīvokļa saimniece atteikusies atvērt durvis nepazīstamiem cilvēkiem, taču tas vēl vairāk saniknojis agresīvos viesus. Vīrieši izgājuši pagalmā un izsituši vienu dzīvokļa logu, tāpēc sievietes civilvīrs gājis noskaidrot, ko vēlas abi svešinieki. Tikko dzīvokļa saimnieces draugs iznācis no dzīvokļa, abi svešinieki sākuši viņu sist, bet sieviete nekavējoties izsaukusi policijas darbiniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu