Laiks kļūs vēsāks.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamnedēļ pazemināsies gaisa temperatūra, kā arī samazināsies nokrišņu daudzums. Meteorologi informē, ka laiks kļūs mēreni auksts.

Tuvākajās trīs dienās būs mākoņains laiks ar nokrišņiem. Rīt, 18.novembrī, un 19.novembrī paredzami vislielākie nokrišņi. Rīt līs, bet 19. novembrī jau iespējams slapjš sniegs. Slapjš sniegs rīt iespējams dienā Vidzemē. Nedēļas gaitā gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies. Rīt dienā gaiss iesils no plus diviem līdz septiņiem grādiem, 19.novembrī - naktī un dienā gaisa temperatūra būs vienāda - no plus trīs līdz mīnus diviem grādiem. Piekrastē būs siltāks. 20.novembrī gaisa temperatūra būs no nulles līdz mīnus pieciem grādiem naktī, bet no mīnus trīs līdz plus diviem grādiem dienā. 21.novembrī temperatūra turpinās kristies. Naktī tā noslīdēs līdz mīnus septiņiem grādiem. Piekrastē temperatūra būs ap nulli. Dienā temperatūra paredzēta no mīnus četriem līdz plus vienam grādam. Līdzīga gaisa temperatūra būs 22.novembrī. Tāpat vietām būs nokrišņi. 23.novembrī, iespējams, nokrišņu nebūs. Naktī meteorologi prognozē līdz mīnus astoņiem grādiem, bet dienā no mīnus četriem līdz plus vienam grādam. 24.novembrī gaisa temperatūra naktī arī būs līdz mīnus 8 grādiem, bet dienā no plus diviem līdz mīnus trīs grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu