Braukšanas apstākļi uz Latvijas ceļiem apmierinoši.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem ir apmierinoši, vienīgi Ziemeļvidzemē uz 2.šķiras ceļiem vietām ir sniega putra, ziņo Latvijas Autoceļu direkcija.

Rīgas ielas kopš tīrīšanas vakar un aizvakar ir apmierinošā stāvoklī, jo aizvadītās diennakts laikā nokrišņi nav bijuši. Saskaņā ar meteorologu prognozēm šodien gaidāms mākoņains laiks, priekšpusdienā austrumos skaidrosies. Sākot no dienvidrietumu rajoniem brīžiem nokrišņi - sniegs, slapjš sniegs, kas dienas laikā pāries lietū. Vietām iespējama neliela atkala, uz ceļiem dažviet apledojums. Vidzemē bez ievērojamiem nokrišņiem. Piekrastē vietām gaidāmas vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē. Maršrutos Rīga-Ventspils, Rīga-Liepāja, Rīga-Eleja, Rīga-Bauska, Rīga-Daugavpils, Rīga-Zilupe atsevišķos posmos ceļi var būt slideni. Kā ziņots, svētdien uzkrita pirmā ievērojamā sniega sega, uz brīdi radot apgrūtinātus apstākļus uz Latvijas autoceļiem. Amatpersonas paziņojušas, ka atbildīgie dienesti ziemai ir gatavi, un pakāpeniski brauktuves savestas kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu