Saldū iereibuši jaunieši saskrienas ar motocikliem .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saldū otrdien notikusi sadursme starp diviem motocikliem "Jawa 350", kurus vadījuši iereibuši jaunieši, informēja ceļu policijas pārvaldes galvenā speciāliste Inguna Bogdane.

Negadījums noticis plkst. 21.30, un tajā cietuši abu motociklu vadītāji. 1981.gadā dzimušajam Dainim G. slimnīcā mediķi konstatēja galvas sasitumu, smadzeņu satricinājumu un plēstu brūci labajā celī, bet Mārim L. (1983) sasista galva un krūškurvis. Bet plkst.20.10 Rīgas rajonā, autoceļa Kadaga-Iļķene 1.kilometrā, automašīnas "Ford Fiesta" vadītājs Andrejs H. (1968) nenovaldīja sava braucamrīka stūri, iebrauca pretējā kustības joslā un izraisīja sadursmi ar pretī braucošo automašīnu "Zil 130". Avārijā cieta "Ford" vadītājs. Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, tostarp deviņi - Rīgā. Negadījumos ievainojumus guvuši 15 cilvēki, tostarp arī trīs bērni līdz 14 gadu vecumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu