Policija aicina sniegt informāciju par motokluba "Brīvie vanagi" prezidenta atrašanās vietu.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijas darbinieki, izmeklējot krimināllietu par līdz šim Latvijā lielāko atrasto narkotiku krājumu, aicina sniegt informāciju par iespējamo motokluba "Brīvie vanagi" prezidenta Viļņa Gavara atrašanās vietu.

Kā teikts Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) priekšnieka Igora Krasovska paziņojumā presei, ja ir zināma Gavara pašreizējā atrašanās vieta vai ja ir ziņas, kas varētu palīdzēt lietas izmeklēšanā, policija lūdz zvanīt pa tālruni 02. Policija garantē zvanītāju anonimitāti. RGPP Preses centrs apstiprina, ka Gavara mājās atrastās narkotikas ir līdz šim lielākais daudzums, kas atklāts Latvijā. Narkotisko vielu aptuvenā tirgus vērtība tiek lēsta vairāk nekā Ls 100 000. Kā ziņots, naktī no 29.uz 30.jūniju māju kompleksā "Smilgas", kurā piereģistrēts motoklubs "Brīvie vanagi", tika atrasts kilograms kokaīna, 3 kilogrami koncentrēta amfetamīna un 100 grami marihuānas. Atrasta arī nelegāli iegādāta un glabāta 12.kalibra gludstobru bise un liels daudzums munīcijas. Motokluba "Brīvie vanagi" prezidents, 1956.gadā dzimušais Vilnis Gavars, kura iesauka ir Mazais, tiek meklēts uz aizdomu pamata par nelegālu narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu. Policija jau ir aizturējusi agrāk tiesāto, 1952.gadā dzimušo Arnoldu B. Saskaņā ar Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" datu bāzē pieejamo informāciju Gavars ir apsardzes un detektīvdarbības firmas "VVM" īpašnieks. Viņam pieder arī Rīgas rajona SIA "Vilnis", kas ir Mazo gaļas ražotāju un gaļas pārstrādātāju asociācijas locekle. Gavars ir asociācijas valdes loceklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu