Blēra imidža noslēpums - daudz kosmētikas par nodokļu maksātāju naudu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina pēc parlamenta pieprasījuma radītā britu premjera preses dienesta atskaite, Blērs gadā par kosmētiku izdod divreiz vairāk naudas nekā vidusmēra britu sieviete. Pēdējos sešos gados par kosmētiku Blēra vajadzībām samaksāts 1800 mārciņu, kamēr britu sievietes šādam mērķim atvēl vidēji 195 mārciņas gadā. Tiesa, par premjera skaistumu nemaksā viņš pats.

No 1999. līdz 2005. gadam Dauningstrīta šķīrusies no 1050 mārciņām par skaistumkopšanas precēm, bet vēl 791 mārciņa tika samaksāta par premjera grimētāju pakalpojumiem. Mediji pamanījuši, ka, gatavojoties maija vispārējām vēlēšanām, britu premjers bija kļuvis īpaši glīts. Pats Blērs gan to nosauca par sauļošanās rezultātu, kas iegūts paša dārzā, tiesa, nebūt ne tik saulainajā britu aprīlī. Daži gan lēš, ka šādu iedeguma toni var iegūt tikai, izmantojot produktus, kas rada mākslīgā iedeguma efektu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu