Milzu slepenība ap Buša vizīti Kopenhāgenā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamnedēļ pa ceļam uz Lielā astotnieka galotņu sanāksmi Skotijā Dānijas galvaspilsētā ieradīsies ASV prezidents Džordžs Bušs. Dānijas un Zviedrijas ziņu aģentūras norāda uz plašajiem drošības pasākumiem un lielo slepenību Buša vizītes sakarā, ziņo Zviedrijas radio.

Presei pagaidām tā arī nav izdevies uzzināt, kad Air Force One nolaidīsies Kastrupa lidlaukā. Netiek sniegta arī sīkāka informācija par policijas aktivitātēm vizītes sakarā. Savulaik Bila Klintona vizītes laikā Dānijā tika mobilizēti ap 1400 dāņu policistu. Prezidentam Bušam ir paredzētas tikšanās ar Dānijas premjerministru, opozīcijas vadītājiem un karalieni. Vizītes sakarā tikšot rīkotas divas antiamerikāniskas un viena proamerikāniska demonstrācija, atzīmē Zviedrijas radio. Skaidri zināms tas, ka savā 59. jubilejas dienā 6. jūlijā Bušs no Kopenhāgenas izlidošot uz Skotiju. Šī būs jau otrā ASV prezidenta vizīte Dānijā. Iepriekšējais Savienoto Valstu prezidents Bils Klintons bija Dānijā 1997. gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu