Londonas viesnīcas apsūdz par iedzīvošanos uz terora aktu rēķina

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzi cilvēki, kuri pēc terora aktiem Londonā bija spiesti meklēt pilsētā naktsmājas, apsūdz viesnīcas centienos izdzīvoties uz terora aktu rēķina, vēsta Krievijas interneta izdevums "Newsru.com". Simtiem uz Londonu atbraukušo cilvēku bija spiesti pavadīt nakti pilsētā, kad pēc terora aktiem tika slēgta transporta sistēma.

Ceturtdienas vakarā vairākās viesnīcās cenas tika paceltas vairāk nekā divas reizes, kļuvis zināms raidkorporācijai BBC. Divas stundas pēc terora aktiem interneta mājaslapa "lastminute.com" brīdināja klientus par cenu paaugstināšanu. Tirdzniecības standartu institūts paziņojis, ka spekulācijas pēc terora aktiem ir pelnījušas nosodījumu. Kāds uzņēmējs BBC pastāstīja, ka viņš bijis spiests samaksāt par numuru 270 mārciņas (278,64 latus), lai gan parasti tas maksā 65 mārciņas (67,08 latus). Kā ziņots, ceturtdienas rītā trijos sprādzienos Londonas metro un eksplozijā pilsētas autobusā tika nogalināti vairāk nekā 50 cilvēki un vēl apmēram 700 ievainoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu