Aptauja: Vairums austrāliešu tic citplanētiešiem

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc austrāliešu izdevniecības aptaujas atklājās, ka četras piektdaļas aptaujāto tic citplanētiešiem. 84 procenti no tiem, kas tic citplanētiešu pastāvēšanai, uzskata, ka ārpuszemes būtnes drīzāk varētu būt draudzīgas, nevis gribētu iekarot Zemi un pakļaut sev cilvēkus.

Izdevniecība "Reader''s Digest" 750 austrāliešiem vaicāja viņu viedokli par citplanētiešiem un nezināmiem lidojošiem objektiem. Vairāk nekā puse no tiem, kas tic citplanētiešu pastāvēšanai, norādīja, ka tie drīzāk varētu būt līdzīgi cilvēkiem, nevis radikāli atšķirīgas dzīvības formas. Gados jaunāki respondenti savukārt sliecas domāt, ka ārpuszemes būtnes ir mazi, zaļi cilvēciņi. 75 procenti aptaujāto domā, ka valdība slēpj informāciju par citplanētiešu apciemojumiem. "Austrālieši var būt ģenētiski skeptiski par vairumu tēmu, bet, kad runa ir par ārpuszemes būtnēm un citām noslēpumainām lietām, mēs patiešām ticam, ka patiesība ir tur ārā," aptaujas rezultātus komentē "Reader''s Digest" galvenais redaktors Toms Mūrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu