Rātsnama strūklakai – atkal ķibele (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Domes strūklaka atkal ir "saniķojusies" un vairs nepriecē Rātsnama apmeklētājus ar elegantajām ūdens dejām. Smalkajam mehānismam radies defekts vienā no ritenīšiem, kas nodrošina strūklakas darbību, RB pastāstīja domes sabiedrisko attiecību speciālists Uģis Vidauskis. Unikālajai strūklakai nav vienkārši atrast detaļas, tāpēc darboties tā atsāks tikai nākamās nedēļas beigās.

RB jau rakstīja, ka Rātsnama strūklakas darbība vasarā uz dažām dienām tika apturēta, lai profilakses nolūkos notīrītu kaļķa nogulsnes. Tā kā trīs gadu garantijas termiņš strūklakai ir beidzies, par defektu novēršanu domei būs jāmaksā pašai, bet pārāk dārgi tas neesot, paskaidroja U. Vidauskis.

Agrāk daži domes apmeklētāji metuši ūdenī monētas, bet tas veidojis baseinā rūsas pleķus, tāpēc tagad naudu mest aizliegts. Arī pagājušā gada maijā strūklaka bija sabojājusies, bet tika saremontēta. Strūklaka Rātsnama foajē izmaksāja ap 50 00 latu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu