Rīgā noslēdzas pilsētas svētku svinības (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien ar dažādu pasākumu piedāvājuma klāstu noslēgsies Rīgas pilsētas svētku svinības. No plkst.12 līdz 15 Daugavā starp Akmens un Vanšu tiltu notiks notiks formulas sacensības uz ūdens "F-2000 pasaules kauss 2007. Latvijas posms".

Savukārt Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā no plkst.12 līdz 17 tiks rīkota Kalēju diena, bet Doma laukumā no plkst.12 līdz 16 tiks rīkota interaktīva spēle "Rīgas gudrinieks".

No plkst.16 līdz 18.30 Doma laukumā notiks iemīļotā TV3 raidījuma "Dziesmu duelis" pasākums, kur piedalīsies Rīgas teātru aktieri, bet no plkst.18 līdz 23 Anniņmuižas bulvārī kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks Imantas vārda dienas svinības "Imanta - vieta ar vārdu".

No plkst.17 līdz 24 11.novembra krastmalā notiks televīzijas kanāla "MTV Latvija" viena gada dzimšanas dienas svinības, bet plkst.19 Latvijas Nacionālajā operā notiks "Farinelli festivāla" galā koncerts, bet tajā pat laikā Doma baznīcā notiks ērģeļmūzikas koncerts.

Jau ziņots, ka Rīgas svētki, kas tika svinēti no 17.augusta, tika aizvadīti ūdens zīmē, tādēļ "Rīgas svētku 2007" galvenie pasākumi notika Daugavas akvatorijā

Rīgas domes Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle informēja, ka ik gadu rīdziniekiem tiek piedāvāta plašāka svētku programma, vienlaikus tiek akcentētas aktuālas tēmas Rīgas pilsētā. "Rīgas svētki ir tikšanās laiks, lai tuvāk iepazītu savu pilsētu, sajustu un izgaršotu vasaru, smeļoties prieku piedāvātajā pasākumu programmā," norādīja Čivle.

"Rīgas svētkus 2007" organizē Rīgas domes Kultūras departaments sadarbībā ar pasākumu operatoru "Untitled" un vēl 33 dažādiem pasākumu organizatoriem. Tiek lēsts, ka kopējais svētku budžets būs vairāk nekā 800 000 latu, no kuriem Rīgas domes Kultūras departamenta finansējums ir 200 000 latu.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu