Kāds uzbrucējs Minhenē sadūris astoņus cilvēkus

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds uzbrucējs piektdienas vakarā Vācijas pilsētā Minhenē autobusā sadūris astoņus cilvēkus, no kuriem trīs ir kritiskā stāvoklī. Uzbrucējs iekāpis kādā autobusā vēlu piektdienas vakarā un izkliedzis aizskarošas piezīmes. Pēc tam viņš izvilcis atvāžamo nazi ar 10 cm garu asmeni un uzbrucis pasažieriem.

Kad vadītājs apturēja autobusu, vīrietis no tā izlecis un uzbrucis vairākiem garāmgājējiem, pēc tam aizbēgot. Policija viņu vēlāk aizturēja. Uzbrukumā sadurti astoņi cilvēki, no kuriem divi vīrieši un viena sieviete sestdienas rītā vēl bija kritiskā stāvoklī. Vēl viens vīrietis ir smagi ievainots, taču viņa dzīvībai briesmas nedraud. Pārējie upuri guvuši vieglākus ievainojumus. Aizturētais uzbrucējs ir kāds 48 gadus vecs vīrietis, iespējams, itāļu izcelsmes, un uzbrukuma brīdī viņš, acīmredzot, bija alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu