Konservatīvie geji draud atklāt savu homoseksuālo kolēģu vārdus

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Geji, kas ir lielākās Spānijas opozīcijas partijas biedri, piedraudējuši nosaukt pārējo homoseksuāli orientēto kolēģu vārdus, ja vien partija nemainīs līdzšinējo kursu, iebilstot pret likumu, kas paredz atļaut viendzimuma laulības.

Spānijas parlaments aprīlī apstiprināja sociālistu valdības iesniegto likumprojektu, pret kuru iebilda opozīcijā esošā labēji centriskā Tautas partija (PP) un Romas katoļu baznīca. PP un baznīca atbalstīja ielu protestus pret geju laulībām, kurus Madridē organizē kāda tradicionālo laulību atbalstoša organizācija, taču partijas apakšorganizācija "Geju platforma" pieprasa, lai PP atsauktu savu atbalstu demonstrācijām. Geji, kas ir PP biedri, bet kas iebilst pret viendzimuma laulībām, riskē ar to, ka var tikt atklāti, otrdien paziņoja "Geju platformas" prezidents. "Mēs vēlamies paziņot - jūs, tādi un tādi, esat divkoši .. jo jūs balsojat, lai kavētu likumu, kurš, mūsuprāt, ir taisnīgs un nozīmēs vairāk demokrātijas, vairāk vienlīdzības, vairāk iecietības un vairāk diženuma Spānijas karalistei," uzsvēra Karloss Bjendičo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu