Grieķijas policija sagrāvusi bandu, kura Atēnās tirgoja Tokijā zagtus motociklus

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grieķijas policija sagrāvusi grieķu un japāņu bandu, kura Tokijā zaga motociklus pēc tam tos Atēnās pārdeva kā likumīgi importētus lietotus motociklus, piektdien paziņoja amatpersonas.

Policija arestēja trīs grieķus un vienu japāni un apsūdzēja viņus zādzībā un zagtu preču tirgošanā. Pēc policijas teiktā, banda zaga motociklus Tokijā, viltoja to dokumentus un veiksmīgi izveda cauri muitai Atēnās. Varas iestādes arī noliktavā konfiscēja 50 lietotus motociklus, kuri visi tikuši nozagti Tokijas reģionā. "Šī banda darbojās vismaz piecus gadus," sacīja policijas amatpersona. Tiešs nozagto motociklu skaits nav zināms, taču sākotnējās aplēses liecina, ka simtiem. Grieķija ir viens no lielākajiem Eiropas motociklu tirgiem, gan jauniem, gan lietotiem braucamrīkiem, un pārblīvētajās galvaspilsētas un citu lielo pilsētu ielās braukā miljoniem motociklistu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu