Bez elektrības palikuši vēl aptuveni 2500 "Latvenergo" klienti (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Patlaban elektroenerģijas piegāde ir traucēta aptuveni 2500 VAS "Latvenergo" klientiem, galvenokārt Latvijas ziemeļaustrumos, informēja energokompānijas Korporatīvo komunikāciju departamenta Ārējo komunikāciju daļas vadītājs Andris Siksnis.

Līdz naktij vai rītdienas rītam plānots atjaunot elektrības padevi iedzīvotājiem Bauskas un Talsu rajonā, kur pēc negaisa tā vēl nav atjaunota aptuveni 40 klientiem. Savukārt Latvijas ziemeļaustrumos sliktākā situācija joprojām ir Gulbenes, Madonas, Alūksnes un Balvu rajonā. Kā skaidroja Siksnis, šai valsts daļai raksturīgas garas elektrolīnijas, kurām grūti piekļūt. Elektrības padevi klientiem Gulbenes un Madonas rajonā iecerēts atjaunot ne ātrāk par sestdienu, savukārt Balvu rajonā to varētu izdarīt ātrāk. Jau ziņojām, ka vakar stiprā vēja un lietus dēļ bija radušies elektroenerģijas piegādes traucējumi aptuveni 9000 iedzīvotāju Latvijas dienvidu un ziemeļaustrumu daļā. Negaisa radītie zaudējumi elektrosistēmai pagaidām nav zināmi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu