Kaļiņingradā lietus pilnībā paralizē transporta satiksmi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaļiņigradas varasiestādes nopietni apsver iespēju ieviest pilsētā ārkārtas stāvokli, jo ilgās lietavas ne tikai pilnībā paralizējušas autotransporta satiksmi, bet arī izraisa bažas par pilsētas appludināšanu vēl neredzētos mērogos, ziņo radiostacija “Eho Moskvi”.

Pagājušajā naktī Krievijas ziemeļrietumu daļā plosījās vētra. Vislielākie postījumi nodarīti Kaļiņingradas apgabalā, kur bez elektrības palikušas aptuveni 600 apakšstacijas. Diennakts laikā apgabalā nolijusi mēneša norma. Daudzas brauktuves Kaļiņigradā ir pārvērtušās par milzīgām ūdens lāmām. Vēja ātrums brāzmās sasniedzis 24 – 26 metrus sekundē, bet Somu jūras līča piekrastē – pat 27 – 28 metrus sekundē. Savukārt pašā Kaļiņingradā applūdusi un tādēļ darboties pārstājusi kāda elektrostacija, kas nodrošina ar strāvu 200 dzīvojamās ēkas Maskavas prospektā un Ģenerāļa Butkova ielā. Ar elektropadeves atjaunošanu pilsētā nodarbojas 67 remontbrigādes. Līdzīga situācija ir Pleskavas un Ļeņingradas apgabalā. Tikai Pleskavas apgabalā vien bez elektrības palikuši 12 tūkstoši cilvēku, bet elektrības vadi pārrauti vismaz 70 vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu