Imants Daksis dodas teātru tūrē (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoruden Imants Daksis sniegs vairākus koncertus Latvijas teātros. Teātru tūre ir paredzēta no 3. oktobra līdz pat novembra vidum.

Atklāšanas pasākums un pirmais tūres koncerts notiks Jaunajā Rīgas teātrī, 3.oktobrī un sāksies plkst. 19. Savukārt 8. oktobrī ir paredzēta Imanta uzstāšanās Valmieras teātrī. 21.oktobrī notiks viņa koncerts teātrī Skatuve, bet 2.novembrī Imants viesosies Limbažu teātra namā. Tūres ietvaros Imants ir iecerējis viesoties arī Ventspilī, Liepājā, Rēzeknē, kā arī citās Latvijas pilsētās.

Lai padarītu savas uzstāšanās pieejamas pēc iespējas plašākam klausītāju lokam, ir paredzēts, ka noteiktas ieejas maksas par koncertiem nebūs un tos varēs apmeklēt par ziedojumiem.

Par Imantu

Imants Daksis ir mūziķis, filozofs, dzejnieks, ceļotājs. Viņam ir tikai 24 gadi, bet jau ap 300 dziesmu; ir iznākuši jau 9 albumi; tuvākajā laikā viņš plāno izdot vēl divus. Imanta dziesmas ir ļoti dažādas, tomēr visas tās ir tēlainas un emocionāli piesātinātas. Viņa dziesmas spēj piesaistīt sev gan vecu, gan jaunu cilvēku uzmanību. Tās uzrunā, uzdod jautājumus un sniedz atbildes – tā nav fona mūzika, bet gan bilžu grāmatas, ceļojumu apraksti, fantāzijas, pareģojumi, pasakas un stāsti, kuros reiz ieklausoties, vairs nevar atrauties. Imantam ir svarīgi būt patiesam un veidot tiešu kontaktu ar skatītāju. Tāpēc koncerti teātru telpās viņam ir jo īpaši piemēroti – gaisotne šeit ir pietiekami intīma un raisa dialogu starp skatītāju un mūziķi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu