Valters un Kaža gatavojas Eirovīzijas pusfinālam (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Kijevā Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeistars jeb Valters un Kaža patlaban nodarbināti ar vairākām lietām.

Abi jaunie dziedātāji aktīvi piedalās jaunā grupas "Putnu balle" albuma tapšanā. Tas nāks klajā jau 22.aprīlī. Līdz ar albuma iznākšanu grupa iecerējusi doties arī koncerttūrē pa Latviju. Paralēli mūziķi nopietni gatavojas "Eirovīzijas" dziesmu konkursam, kura pusfināls notiks jau 19. maijā, bet fināls - 21. maijā.

"Varu atklāt, ka modes māksliniece Natālija Jansone uzņēmusies pārveidot mūziķu tērpus priekšnesumam, kā arī tiek pilnveidota pati uzstāšanās. Kas tajā mainīsies, pagaidām ir noslēpums," teica Paula.

Kā ziņots, Latvijas pārstāvji Kijevā uzstāsies ar piekto kārtas numuru. Pēc izlozes noskaidrojies, ka pusfinālu iesāks Austrijas pārstāvji, otrie būs lietuvieši, trešie - portugāļi, ceturtie uzstāsies Moldovas pārstāvji, bet sestie dziedās Monako pārstāvji.

Pusfinālā piedalīsies 25 valstu dziedātāji. To noslēgs Polijas mūziķu priekšnesums.

Pagājušajā gadā Fomina un Kleina duets Stambulā neguva pietiekamu skatītāju atbalstu, tādēļ Latvijai šogad vispirms jāiegūst pietiekams skatītāju atbalsts pusfinālā, kā to nosaka konkursa noteikumi, lai varētu piedalīties fināla šovā.

Eirovīzijas dziesmu konkurss ir Eiropā pazīstams gadskārtējs sarīkojums, kas šogad notiks 50.reizi. Tas ir Eiropas valstu sabiedrisko televīziju (EBU) tiešraides konkurss.

Latvija šajā konkursā piedalās sesto gadu. 2003.gadā pirmo reizi tā ieguva tiesības konkursu organizēt pašai.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu