Zimbabvē lauvas nogalinājušas Japānas vēstniecības darbinieci

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parkā netālu no Zimbabves galvaspilsētas Harares kādai Japānas vēstniecības darbiniecei uzbrucis lauvu bars, svētdien ziņo šis valsts mediji.

Šī sieviete, kuras vārds netiek minēts, kopā ar vēl pieciem vēstniecības darbiniekiem bija ieradusies populārajā lauvu un pērtiķu parkā 20 kilometrus uz rietumiem no Harares. Viņa bija iegājusi lauvu aplokā kopā ar gidu un kādu kolēģi. "Pēkšņi viena lauva uzbruka sievietei, kad viņa gatavojās atstāt lauvu aploku," laikrakstam "Sunday Mail" teica policijas pārstāvis. "Citi lauvas, kuru skaits netiek minēts, pievienojās uzbrukumam un metās virsū neaizsargātajai sievietei." Grupai izdevās aizbaidīt lauvas ar akmeņiem, taču sieviete vēlāk slimnīcā nomira no gūtajiem ievainojumiem. Japānas vēstniecība pagaidām nekomentē šo incidentu, taču laikraksts norāda, ka ir paredzēts sākt oficiālu izmeklēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu