Briseles centrā bruņots vīrietis kafejnīcā sagrābis ķīlniekus

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdienas vakarā kāds bruņots vīrietis Briseles vēsturiskajā centrā kafejnīcā par ķīlniekiem sagrābis vairākus cilvēkus, un piektdienas rītā viņa gūstā joprojām atrodas divas sievietes. Saskaņā ar jaunāko informāciju viņa gūstā atrodas viņa bijusī sieva un sievasmāte.

No mājas, kurā atrodas bruņotā vīrieša aizbarikādētā kafejnīca, nevar izkļūt tur dzīvojošie vīrietis un sieviete. Trešdienas vakarā noziedznieks atbrīvoja divus savus trīs un astoņus gadus vecos bērnus apmaiņā pret cigaretēm un dzērieniem. Noskaidrojies, ka ar pistoli un granātu bruņotais vīrietis sākotnēji pieprasījis savai bijušajai sievai nodot viņa apgādībā bērnus. Noziedznieks jau vairākas reizes atklājis uguni uz kafejnīcu ielenkušajiem policistiem, no kuriem vienu viegli ievainojis. Ātrās reaģēšanas vienības snaiperi ieņēmuši pozīcijas uz apkārtējo māju jumtiem. Kā ziņo vietējie masu mediji, vīrieša vārds ir Farids Bamuhammads un viņa iesauka ir "trakais Farids". Viņš jau agrāk sodīts par laupīšanu un ķīlnieku sagrābšanu. Viņš līdz šim atradās cietumā, taču par labu uzvedību uz īsu laiku tika izlaists uz mājām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu