Čehijas policija notvērusi bēguļojošu Sicīlijas mafijas bosu (1)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čehijas policija piektdien paziņoja, ka notvērusi kopš 1998.gada bēguļojošo Sicīlijas mafijas bosu Luidži Putroni, kurš acīmredzot pēdējos gadus pavadījis klusā Čehijas pilsētā. Policija pavēstīja, ka 45 gadus veco Putroni Itālijas varas iestādes meklē par vismaz deviņām slepkavībām.

Itālijā Putrone jau ir aizmuguriski notiesātas par slepkavību, un viņam piespriests mūža ieslodzījums. Viņš arī atrodas Itālijas policijas izveidotajā 30 visbīstamāko mafijas bosu sarakstā. Kad Putrone bija mafijas boss Porto Empedoklē, viņš tika saistīts ar 1996.gadā notikušo dramatisko 11 gadus veca zēna nolaupīšanu un nogalināšanu, zēna līķi pēc tam izšķīdinot skābē. Upuris bija kāda policijas informatora dēls. Purtone bija pārsteigts, kad Čehijas policija, rīkodamies pēc Itālijas policijas sniegtas informācijas, viņu ceturtdien arestēja mājā Kranse Breznē, kas atrodas apmēram 50 kilometrus uz ziemeļiem no Prāgas. "Kad viņš tika apcietināts, viņš bija pārsteigts kā jērs," aģentūrai ČTK pastāstīja policijas izmeklētājs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu