Londonā satiksmei tiks atvērtas visas metrostacijas

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien gandrīz mēnesi pēc sprādzieniem Londonas transporta sistēmā, kuros gāja bojā 52 cilvēki, satiksmei tiks atvērtas visas metrostacijas. Metro kursēs kā parasti Pikadilijas līnijā, kur 7.jūlijā notika postošākais sprādziens, nogalinot 27 cilvēkus.

"Pikadilijas līnijas atvēršana ir liels solis, metro un Londonai atgriežoties pie normālās dzīves," sacīja Londonas metro izpilddirektors Tims O''Tūle. Bumbas trijās metro līnijās un vienā autobusā 7.jūlijā nogalināja 52 cilvēkus un četrus spridzinātājus. Otrs mēģinājums uzbrukt Londonas transporta sistēmai 21.jūlijā bija neveiksmīgs. Policija ir brīdinājusi, ka jaunu uzbrukumu risks joprojām ir ļoti reāls. Taču, lai arī policija uzskata, ka apcietinājusi visus četrus cilvēkus, kuri 21.jūlijā mēģināja sarīkot sprādzienus, un pie izmeklēšanas strādā vairāk nekā 1000 policistu, londonieši joprojām ir nervozi. Otrdien panikas pārņemti pasažieri izbēga no divstāvu autobusa Londonas centrā, nelielu ugunsgrēku autobusā noturot par teroristu uzbrukumu. Policija uz laiku slēdza pilsētas daļu, taču trauksmi vēlāk atcēla, jo nekas aizdomīgs netika atrasts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu