Vācu žurnāls lasītājiem piedāvā "bezmaksas seksu" Austrijas bordelī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas žurnāla "Freizeit Magazine" metiens izpārdots dienas laikā, kad lasītājiem tika piedāvāti kuponi bezmaksas "seksa sesijai" kādā Austrijas publiskajā namā, ziņo "Ananova".

Žurnāla lasītāji gan bijuši šokēti, kad tajā ieraudzījuši kāda Zalcburgas bordeļa reklāmu veselas lappuses lielumā. Reklāma solīja "pusstundu bezmaksas seksa ar sievieti pēc jūsu izvēles" ikvienam, kas izgriezīs no žurnāla kuponu un to uzrādīs. Žurnāla lasītāja Vera Hānena, kas regulāri pērkot šo izdevumu, lai uzzinātu, kas notiek nedēļas nogalēs, neslēpa sašutumu: "Mani tā reklāma šausmināja." "Žurnāls vēsta par brīvā laika pavadīšanu un izklaides pasākumiem, taču es nedomāju, ka maksāt sievietēm par seksu ir īpaši izklaidējoši. Šī reklāma ir nepiedienīga un seksiska," viņa piebilda. Žurnāla reklāmas nodaļas vadītājs savukārt izteicies, ka vispār nesaprot, par ko visi tā uztraucas. Viņš norādīja, ka reklāma "nekādā gadījumā nebija piedauzīga ne satura ziņā, ne vizuāli", un apsūdzēja protestētājus par piekasīšanos. Seksa kluba īpašnieki tikmēr ziņo, ka kopš šo reklāmu publicēšanas kluba apmeklētāju skaits ļoti pieaudzis. Gan Vācijā, gan Austrijā prostitūcija ir legāla nodarbe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu