Mazgadīgās pavedinātājas advokāti: Mūsu kliente cietumam ir pārāk skaista

LETA/DPA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu skolotāja, kas Floridā tiek apsūdzēta par 14 gadus veca skolnieka atkārtotu pavedināšanu, ir "pārāk skaista, lai dotos uz cietumu", paziņojuši viņas advokāti. 24 gadus vecajai Debrai Lafeivai draud pat 30 gadu cietumsods.

"Ievietot Debiju štata sieviešu cietumā, ievietot pievilcīgu jaunu sievieti šādā elles caurumā ir tas pats, kas nomest gaļas gabalu lauvu bedrē," tiesas noklausīšanās sēdē sacīja skolotājas advokāts. Bijusī modele Lafeiva tiesā gatavojas apgalvot, ka noziegumu laikā emocionāla stresa dēļ viņa nav bijusi garīgi vesela un nav spējusi atšķirt pareizu rīcību no nepareizas. Lafeiva tiek apsūdzēta par vairākkārtēju stāšanos seksuālās attiecībās ar 14 gadus veco Metjū Merčantu laikā, kad viņa bija vidusskolas skolotāja. Jaunietis izmeklētājiem pastāstīja, ka viņam ar skolotāju bijuši seksuāli kontakti gan klasē, gan viņas mājā, gan automašīnā, kuru tobrīd vadījis puiša 15 gadus vecais brālēns. Kā stāstījis Marčants, Lafeiva apgalvojusi, ka viņas laulība ir izjukusi. Turklāt skolotāja jaunietim sacījusi, ka viņu īpaši uzbudinot fakts, ka sekss ar viņu nav atļauts. Tiesnesis uzaicinājis divus garīgās veselības speciālistus Lafeivas pārbaudei. Tiesas prāva paredzēta 5.decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu