Berluskoni apņemas līdz vēlēšanām nenodarboties ar seksu (14)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni sācis visu laiku drosmīgāko priekšvēlēšanu kampaņu, apsolot nenodarboties ar seksu līdz pat vēlēšanām 9. aprīlī. 69 gadus vecais premjerministrs nāca klajā ar neparasto paziņojumu nedēļas nogalē politiska mītiņa laikā Sardīnijā.

Kad kāds populārs televīzijas sprediķotājs slavēja Berluskoni par ģimenes vērtību aizstāvēšanu un iestāšanos pret geju laulībām, premjerministrs pavēstīja: "Liels paldies. Es centīšos dzīvot atbilstoši jūsu gaidām, un es apsolu kopš šā brīža divus ar pusi mēnešus pilnībā atturēties no seksa - līdz 9. aprīlim."

Berluskoni vārdus pirmais citēja Milānas laikraksts "Il Giornale", kurš pieder premjerministra brālim Paolo.

Berluskoni, kurš jaunībā dziedājis uz kruīzu kuģiem, izšķīrās no savas pirmās sievas, lai apprecētos ar itāliešu aktrisi Veroniku Lario. Viņš bieži raksturo sevi kā sieviešu mīluli.

Par Berluskoni romantisko dabu liecina arī divi 2003. gadā iznākušie mīlas dziesmu albumi.

Tā pagājušajā gadā Berluskoni izraisīja starptautisku strīdu, apgalvojot, ka ķēries pie "pleiboja taktikas" ar Somijas prezidenti Tarju Halonenu, lai palīdzētu nodrošināt, ka Eiropas Pārtikas drošības aģentūra atrastos Itālijas pilsētā Parmā.

Lai palielinātu savu popularitāti, Itālijas premjerministrs ir sācis plašu kampaņu medijos, kaut gan viņa tēlu grauj neīstenotais iepriekšējās priekšvēlēšanu kampaņas solījums samazināt nodokļus.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu