Piedzērušies kursanti Pēterpilī izmet enkurus ielas vidū

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēterburgas centrā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kuru izraisījuši ap 20 sadzērušies jūras virsnieki un viņu draudzenes. 26. jūnijā ap četriem no rīta Admiralitātes ielā saskrējušās trīs mašīnas, jo huligāni bija izvilkuši uz braucamās daļas trīs lielus jūras kuģu enkurus.

Tumsā enkurus nepamanīja "Citroen" vadītājs, stipri sadauzot savu mašīnu, turklāt enkura ķēde aptinās ap auto pakaļējo asi. Praktiski uzreiz čuguna šķērsli taranēja arī žiguļi. Pa peļķu klāto ielu automobilis ieslīdēja netālu braucošajā mersedesā. Enkurus no ielas nācās nocelt trīsdesmit blakus esošās Džeržinska vārdā nosauktās jūras kara skolas audzēkņiem, kurus šīm nolūkam piecēla no naktsmiera. "Vesti" ziņo, ka enkuri uz ceļa nonākuši minētās mācību iestādes absolventu pūliņu rezultātā, tā viņi izteikuši prieku par iziešanu lielajā dzīvē. Zīmīgi, ka huligāni līdz ar skolas beigšanu saņēma virsnieku dienesta pakāpes. Šo jandāliņu izdevās iemūžināt kādam fotogrāfam, kurš netālu bija iecerējis uzņemt Kazaņas katedrāli balto nakšu romantiskajā gaismā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu