Itālijas policija sagūstījusi vīrieti, kurš nošāvis trīs cilvēkus

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas policija pirmdienas vakarā valsts ziemeļos ielauzās aizbarikādētā dzīvoklī un bez pretestības sagūstīja vīrieti, kurš pirms tam no sava dzīvokļa loga bija nošāvis trīs cilvēkus un vēl deviņus ievainojis, vēsta Itālijas televīzija.

Krīze sākās pirmdienas pēcpusdienā Itālijas ziemeļu pilsētā Bogoņā un beidzās īsi pirms pusnakts, kad policijas īpašo uzdevumu vienība ielauzās dzīvoklī un atrada 54 gadus veco aizdomās turēto guļam uz dīvāna. Viņš padevās bez pretestības. Viņš vairākas stundas bija noraidījis policijas izteiktos piedāvājumus sākt sarunas. Šaušana sākās, kad policists un tiesu izpildītājs ieradās dzīvojamajā mājā, lai oficiāli informētu vīrieti par viņa dzīvokļa konfiskāciju un viņa izlikšanu, vēsta aģentūra "Ansa". Starp bojāgājušajiem ir policists, tiesu izpildītājs un kāds garāmgājējs. Vīrietis bija pieredzējis mednieks un izcils šāvējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu