Rīdziniekus aicina ziedot maznodrošinātajiem lauku bērniem (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Viesnīcā "Radisson SAS Daugava" "Lietišķo sieviešu apvienība" organizēs Ziemassvētku labdarības balli sponsoriem. Balle notiek labdarības akcijas "Rīdzinieki - lauku bērniem" gaitā, kuras laikā tiek vākti līdzekļi Latvijas nabadzīgāko reģionu maznodrošinātajām ģimenēm.

"Lietišķo sieviešu apvienības" vadītāja Irina Pētersone teica, ka šī balle plānota aptuveni 100 cilvēkiem. Pasākumā ieejas biļete maksās 200 latu, un 150 lati no šīs summas tiks novirzīti labdarībai.

Par savāktajiem līdzekļiem maznodrošināto ģimeņu bērni tiks apdāvināti, kā arī viņus vedīs ekskursijās uz Rīgu.

13.decembrī viesnīcā "Hotel de Rome" notika sponsoru dāvanu un mākslas priekšmetu izpārdošana. Savukārt līdz 31.decembrim tiks organizēta apģērbu, rotaļlietu un mēbeļu ziedojumu vākšana.

Savukārt laika posmā no 2008.gada 3.janvāra līdz 6.janvārim par saziedotajiem līdzekļiem tiks rīkota maznodrošināto ģimeņu bērnu ekskursija uz Rīgu. Ekskursijas laikā bērni tiks vesti uz cirku, atpūtas kompleksu "Lido", kā arī bērniem tiks pasniegtas dāvanas.

Pētersone cer, ka par kompāniju, organizāciju un privātpersonu saziedotajiem līdzekļiem apvienība spēs noorganizēt astoņus autobusus, lai spētu iepriecināt pēc iespējas vairāk bērnu.

Papildu līdzekļi labdarības pasākumam tiks vākti arī nākamā gada 13.janvārī, kad pie viesnīcas "Hotel de Rome" "Lietišķo sieviešu apvienības" pārstāves pašas pārdos dažādas mantas.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu