Policija sadalījusi darbus kārtības nodrošināšanai valsts svētku pasākumu laikā .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija izstrādājusi īpašus darbinieku un tehnikas izvietojuma plānus visu valsts svētku pasākumu laikā un ir gatava nodrošināt tajos kārtību un drošību, informēja Valsts policijas preses dienestā.

18.novembrī sabiedriskajās vietās visu diennakti dežurēs pastiprinātas operatīvās grupas, policija pastiprināti veiks arī autotransporta kustības uzraudzību, īpaša uzmanība būs pievērsta arī visiem valstiski svarīgajiem objektiem. Lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un iedzīvotāju drošību, svinīgo pasākumu norišu vietās policija izvietos pastiprinātas patruļas. Rīgā tādas plānots izvietot pie Saeimas nama, 11.novembra krastmalā, pie Brīvības pieminekļa un pie Latviešu biedrības nama. Šīs funkcijas uzticētas Rīgas Galvenās policijas pārvaldes kārtības policijas patruļdienestam un ceļu policijai. Savukārt pašvaldības policija norobežos pasākuma norišu vietas, ierobežos un atsevišķās vietās slēgs transporta kustību, kā arī blakus pasākumu vietām izveidos papildu transporta stāvvietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu