Ierosina krimināllietu par huligānismu pret Vanšu tilta "iekarotāju" . (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija trešdien ierosinājusi krimināllietu par huligānismu pret Vanšu tilta "iekarotāju", 1964.gadā dzimušo Silardu I., informēja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses centrā.

Krimināllieta ierosināta par rupju sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas acīmredzamā necieņā pret sabiedrību vai bezkaunībā, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu vai uzņēmumu vai organizāciju darbu. Par to kriminālliekums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem. BNS jau ziņoja, ka otrdien ap plkst.11 uz Vanšu tilta vantīm vairāku desmitu metru augstumā uzrāpās 1964.gadā dzimušais Silards un uz tilta tika apturēta satiksme. Notikuma vietā ieradās mediķi, kā arī valsts un pašvaldības policijas pārstāvji. Pēc aptuveni divarpus stundu ilgām pārrunām ar Drošības policijas pretterorisma vienības "Omega" darbiniekiem vīrietis piekrita nokāpt lejā un nekavējoties tika nogādāts policijas nodaļā personības noskaidrošanai un pēc tam - psihiatriskajā slimnīcā. Agrāk septiņas reizes par zādzībām tiesātā, psihiski nelīdzsvarotā 1964.gadā dzimušā Silarda "ceļojuma" laikā gandrīz uz trim stundām bija bloķēta pāri Vanšu tiltam kursējošā sabiedriskā transporta kustība, pāri tiltam netika laisti arī gājēji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu