Rīgas jubilejas kulminācijā varēs par brīvu izsaukt palīdzību un sazināties ar tuviniekiem .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas jubilejas kulminācijas dienās no 17.līdz 19.augustam nozīmīgākajās aktivitāšu vietās tiks izvietoti 10 bezmaksas mobilo telefonu sarunu punkti.

Organizētāji informēja, ka vairākās Rīgas centra daļās uzturēsies 10 "Samsungmeni" - vairāk nekā divus metrus garas personas, kuru tērps atgādinās vienu no jaunākajiem "Samsung" mobilajiem tālruņiem. Tie būs aprīkoti ar diviem "Samsung" mobilajiem telefoniem, no kuriem jebkurš varēs bez maksas sazvanīt savus tuviniekus vai izsaukt neatliekamo palīdzību. Organizētāji apgalvo, ka tas ir nepieciešams, jo lielos masu pasākumos bieži ir situācijas, kad cilvēki viens otru pazaudē, no vecākiem nomaldās bērni, pasākumu apmeklētājiem no laukiem, citām pilsētām un valstīm ir grūtības vienam otru atrast. Nereti cilvēkiem lielajā drūzmā paliek slikti, gadās traumas un nepieciešams operatīvi izsaukt ātro palīdzību. Līdzīga prakse izmantota kādā masu pasākumā Korejā, un rezultāti esot bijuši ļoti labi, tāpēc nolemts līdzīgu akciju veikt Rīgas jubilejā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu