Zvejnieku svētkos par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 52 autovadītāji .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien un svētdien, kad Latvijā atzīmēja Zvejnieku svētkus, Ceļu policija reidu laikā par braukšanu alkohola reibumā aizturējusi 52 transportlīdzekļu vadītājus, informēja Ceļu policijas pārvaldes Sabiedrisko attiecību grupa.

Alkohola pārbaudi organismā transportlīdzekļu vadītājiem rīkoja Liepājas, Ventspils, Tukuma, Talsu un Limbažu Ceļu policijas darbinieki, kā arī Ceļu policijas pārvaldes speciālās rotas inspektori. Pēc Ceļu policijas sniegtajām ziņām, nedēļas nogalē, no 6. līdz 8.jūlijam, valstī reģistrēti 25 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, no kuriem 13 fiksēti Rīgas pilsētā. Šajos negadījumos ievainoti 27 cilvēki, bet divi gājuši bojā. Ceļu satiksmes negadījumos ievainoti 11 gājēji, no tiem 3 bērni, 6 pasažieri, tai skaitā 3 bērni, 3 velosipēdisti, tai skaitā viens bērns un 7 transportlīdzekļu vadītāji. Ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā 30 gadus vecs Krāslavas iedzīvotājs - Viktors M. Negadījums noticis sestdien, 7.jūlijā plkst.3 Krāslavas rajona Kalniešu pagastā uz ceļa A 6 Rīga - Baltkrievijas robeža. Krāslavietis bija gulējis uz ceļa, kad viņam pārbraukusi automašīna "MAZ", ko vadīja Smoļenskas apgabala iedzīvotājs, 1963.gadā dzimušais Igors N. Kā LETA jau ziņoja, 7.jūlijā plkst.20.48 Kuldīgā 1971.gadā dzimušais Aldis Š., vadot traktoru, notrieca gājēju, 1955.gadā dzimušo Andri S., kurš notikuma vietā mira.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu