Šķēle lūgs prokuratūru izmeklēt cieņu aizskarošu izteikumu izplatīšanu .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautas partijas (TP) priekšsēdētājs Andris Šķēle šodien iesniegs prokuratūrā lūgumu izmeklēt amatpersonas godu un cieņu aizskarošos izteikumus par kukuļošanu PVAS "Latvijas kuģniecība" (LK) privatizācijas procesā.

Par to informēja TP preses sekretārs Arno Pjatkins. Viņš piebilda, ka šajā gadījumā ar izteikumiem amatpersonas apvainotas smagos noziegumos un tas prokuratūrai būtu jāizmeklē. LK valsts pilnvarnieks Eižens Cepurnieks šodien apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) valdes sēdē noliedzis, ka būtu nosaucis tādus kukuļdošanas piedāvājuma izteicēju un saņēmēju vārdus, kādus masu medijiem atklājusi sabiedrība par atklātību "Delna". "Delnas" prezidente Inese Voika presei teica, ka Cepurnieks "Delnai" par kukuļa piedāvātāju saistībā ar LK privatizāciju nosaucis Tautas partijas priekšsēdētāju Andri Šķēli, kas kādā tikšanās reizē esot piedāvājis vienu miljonu ASV dolāru Rīgas domes priekšsēdētājam Andrim Ārgalim un Straumem. Šajā tikšanās reizē esot bijis klāt arī TB/LNNK priekšsēdētājs Māris Grīnblats un TB/LNNK atbalstošais uzņēmējs Normunds Lakučs, kurš Cepurniekam par šo tikšanos izstāstījis. Cepurnieks solījis tuvākajā laikā to, ka šādus vārdus nav minējis, apliecināt arī Ģenerālprokuratūrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu