Ārgalis izvirza ultimātu Cepurniekam .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) valdes sēdē apvienības priekšsēdētāja vietnieks, Rīgas domes priekšsēdētājs Andris Ārgalis ir izvirzījis ultimātu: Eiženam Cepurniekam 24 stundu laikā ir jāierodas Latvijā un jāsniedz paskaidrojumi Ģenerālprokuratūrā un TB/LNNK valdei.

Kā pastāstīja Ārgalis, TB/LNNK ir atbalstījusi viņa prasību. "Ja Cepurnieks tuvākās diennakts laikā neieradīsies Latvijā, lai sniegtu paskaidrojumus prokuratūrai, TB/LNNK pašai ir jāpieprasa viņa atsaukšana no "Latvijas kuģniecības" valsts pilnvarnieka amata," teica Ārgalis. Ja Cepurnieks nespēs sniegt pārliecinošus paskaidrojumus par saviem it kā Inesei Voikai izteiktajiem apgalvojumiem par miljons ASV dolāru vērta kukuļa piedāvāšanu TB/LNNK vadībai, viņš ir jāizslēdz no TB/LNNK rindām, uzskata Ārgalis. Rīgas mērs arī pieprasījis, lai TB/LNNK valdē savus paskaidrojumus sniegtu uzņēmējs Normunds Lakučs, kura vārds tāpat tiek saistīts ar "kukuļdošanas skandālu" "Latvijas kuģniecības" privatizācijas sakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu