Milicija veic izmeklēšanu sakarā ar plašo kautiņu Maskavas centrā

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas galvaspilsētas milicija veic izmeklēšanu sakarā ar kautiņu Maskavas centrā, kurā cietuši pieci cilvēki, ziņo no avotiem Maskavas tiesībsargājošajās iestādēs. "Patlaban tiek precizēti incidenta apstākļi," teica Maskavas Presņas rajona iekšlietu daļas pārstāvis.

Plašais kautiņš, kurā piedalījās aptuveni 100 cilvēku un tika laista darbā armatūra un beisbola nūjas, notika ceturtdien ap pulksten 20:30 (pēc Latvijas laika) pie kāda nama Granatnijas šķērsielā. Kautiņā cietuši pieci cilvēki, kas nogādāti Sklifosovska institūtā un Botkina slimnīcā. Iepriekš ziņoja, ka, pēc provizoriskiem datiem, kautiņā gājis bojā viens cilvēks, taču vēlāk šī informācija neapstiprinājās. Kā stāstīja milicijas pārstāvis, kautiņu izdevās apturēt tikai pēc OMON vienības ierašanās notikuma vietā. Aizturēti aptuveni 30 kautiņa dalībnieki. Ziņo, ka kautiņa iemesls bijis strīds starp divām saimnieciskām organizācijām, kas atrodas kādā Granatnijas šķērsielas namā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu