Radio SWH Latvijas mūzikas gada topa fināls tuvojas! (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzu gadu gaitā Radio SWH ir kļuvis par Latvijas popmūzikas un rokmūzikas galveno atbalstītāju. Šogad, jau trešo gadu pēc kārtas,janvāra pirmajā svētdienā Radio SWH rīkos “Latvijas mūzikas gada top” fināla koncertu.

Jau no 4. septembra Radio SWH Interneta mājas lapā katru nedēļu tiek publicētas 20 Latvijā radītās dziesmas, kas gada laikā guvušas lielākos panākumus Radio SWH Top 40.

Klausītāji ar telefona un WAP palīdzību balso par “Nedēļas dziesmu” un piektdienās raidījumā “Latvijas mūzikas gada top” tiek veidots nedēļas kopsavilkums, kad nosauc visvairāk balsu ieguvušo dziesmu, kas arī kvalificējas fināla koncertam.

"Latvijas mūzikas gada top" finālā jau ir iekļuvušas šādas dziesmas: Prāta Vētra “Lapsa”, Ēnas “Beautiful Morning”, Malibu Show “Loose A Feeling”, Z-Scars “Cauri pilsētai”, Double Faced Eels “Krokodils”, Labvēlīgais Tips “Naukšēnu disko”, Ufo Grupa “Spirlibaa”, Pienvedēja piedzīvojumi “Maximums”, H2O “Uzmini nu”.

Vēl tikai līdz 15.decembrim fani var balsot par savu mīļāko grupu dziesmām, lai noteiktu, kuras 15 kompozīcijas cīnīsies finālā, LNT kanāla tiešraidē.

2007. gada 7. janvārī plkst. 21:00 noskaidrosim tos “Radio SWH Latvijas mūzikas topa” uzvarētājus, kuri saņems nozīmīgas naudas prēmijas. Koncerta režisore Mirdza Zīvere: ”Iepriekšējā gada topa fināls bija viens no tehnoloģiski un organizatoriski sarežģītākajiem projektiem medijos kopumā. Latvijas mūzikas gada topa fināla dziesmas tika dziedātas dzīvajā izpildījumā un to skanējums atšķīrās no iepriekš dzirdētā ar to, ka visām 15 dziesmām mūziķi bija sagatavojuši akustiskos variantus.

Šogad, manuprāt, fināla koncerts būs vēl interesantāks, jo visām 15 dziesmām tiks izveidotas videoversijas un skatītājiem būs iespēja ne tikai klausīties, bet arī skatīties šīs dziesmas un to izpildītāju klipus. Tās trīs dziesmas, kas iegūs vislielāko balsu skaitu, sacentīsies savā starpā vēlreiz un tiks dziedātas akustiskajā versijā.”

Radio SWH mūzikas redaktors Artis Volfs: “Nešaubos, ka Radio SWH Latvijas mūzikas gada topa fināls būs viens no viskrāšņākajiem, muzikāli bagātākajiem un, iespējams, viens no asprātīgākajiem šoviem mūsu valsts televīzijas ekrānos. Mums arī šogad ir ko teikt!”

Radio SWH “Latvijas mūzikas gada top” koncerts - tie būs svētki visiem - gan Radio SWH klausītājiem, gan mūziķiem.

Iveta Mekša Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību fakultātes studente

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu